Duel entre el Sant Cugat Esport femení i l'Atlètic Vilafranca amb el lideratge en joc


  • Comparteix:

Les santcugatenques són líders a dos punts de les visitants

Les santcugatenques són líders a dos punts de les visitants

El Sant Cugat Esport femení rep la visita del rival directe al cim del grup 1 de Primera Catalana de futbol, l'Atlètic Vilafranca, amb el lideratge en joc. Les d'Albert Martín disputen aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau, un partit clau amb sabor a ascens, ja que el SantCu és líder amb 54 punts seguit de ben a prop pel conjunt de Vilafranca amb 52. Les vermell-i-negres tenen el gol average particular a favor després de guanyar les visitants per 1 a 2 a la primera volta.

Els dos conjunts s'han postulat com a candidats a l'ascens després de desfer-se del gran gruix dels equips del grup i consolidar-se a la part alta de la classificació, seguits també pel Levante Las Planas. Les d'Albert Martín encaren un dels partits més transcendents de la temporada tenint en compte l'objectiu de l'equip vermell-i-negre, l'ascens a Preferent.

El rival d'aquesta jornada, l'Atlètic Vilafranca, és un altre colós del grup i certifica la seva superioritat a base de gols i victòries. Les visitants són segones després de l'ensopegada de la 20a jornada davant el Fontsanta-Fatjó, quan van cedir el lideratge a les de Sant Cugat. A les vilafranquines, només els hi val la victòria si no volen que el SantCu s'escapi i s'esvaeixi el somni de l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.