El Junior es fa fort a casa i s'emporta el derbi davant un SantCu descol·locat pel plantejament local

El derbi entre el Junior i el Sant Cugat Esport acaba amb victòria per als locals (2-1) a la 24a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han edificat la victòria a través d'un entramat defensiu molt sòlid, que ha posat moltes traves al plantejament ofensiu dels d'Alcaraz. El SantCu segueix líder amb 45 punts, seguit pel Sant Joan Despí i el Junior empatats a 44 punts.

Amb l'inici del matx el SantCu ha rebut la primera estocada, quan al minut sis el blau-i-negre Sergio Romero ha aprofitat una errada del porter Roberto Aguado per marcar el primer del partit. Amb un gol tan matiner, el Junior ha cedit la pilota al SantCu i s'ha tancat al darrere a l'espera de l'error visitant per sortir al contracop. El SantCu, molt desencertat en atac, no ha aprofitat la seva autoritat amb la pilota, ja que ha menystingut la possessió i ha apostat per un futbol més directe.

L'únic perill visitant ha arribat de les botes del davanter vermell-i-negre Javier Pelegrín, molt actiu en el primer temps. Tot i el domini del SantCu, l'equip de Schönhöfer anava avisant a través de contraatacs que arribaven amb comptagotes. Quan faltaven dos minuts per al descans, Abu Rafiu ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'un gran centre d'Ignacio Moretones.

A la represa, el tècnic vermell-i-negre José Alcaraz ha tirat de banqueta per capgirar la situació del seu equip i ha entrat com a revulsiu Fabià Sintes. Un canvi que ha estat decisiu tenint en compte que només tres minuts després el mateix jugador ha retallat distàncies, amb un potent xut imparable pel porter blau-i-negre Quim Nadal. Després del gol el partit s'ha vertebrat per una anada i tornada frenètica amb més pes blau-i-negre.

Tot i les moltes arribades dels dos equips, cap d'ells ha sabut materialitzar-les i el resultat no s'ha mogut més fins al final del partit. L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la intensitat defensiva del seu equip.

Hans Schönhöfer

L'equip ha estat molt intens i hem pogut defensar molt bé en els darrers minuts.

El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, destaca que l'equip sempre ha anat a guanyar el partit des del primer minut de joc.

Jose Alcaraz

El futbol ha de ser just i al final hem d'aconseguir l'ascens.

La setmana que ve, el SantCu rep la visita de l'Atlètic Vilafranca, l'onzè classificat, mentre que el Junior visita el camp del flilial del Prat, que ocupa la tretzena plaça.