El Sant Cugat Esport femení empata en el darrer sospir del partit davant l'Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení empata a l'últim minut del partit davant l'Atlètic Vilafranca (3-3) a la 22a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les santcugatenques han aconseguit empatar el partit amb un gran servei de falta que ha transformat la vermell-i-negra Eulàlia Triadu, davant d'un Atlètic Vilafranca que ha estat superior a les locals. L'equip d'Albert Martín és colíder empatat a punts amb el Levante Las Planas, els dos amb 55.

Les noies del SantCu han començat el partit molt endollades i han arribat amb perill en els primers compassos de matx. La segona arribada de les de Sant Cugat ha estat al minut tres, quan el punyal de la banda dreta Elisabet Romero enviava la pilota al fons de la xarxa. Tot i així, l'alegria santcugatenca ha durat ben poc, perquè al minut vuit un cúmul d'errors de la defensa local ha derivat en el gol en pròpia porta de Carla Sanchez. El gol ha estat un gerro d'aigua freda per al SantCu, que ha vist com l'Atlètic Vilafranca es feia gran i imposava el seu domini. Les vilafranquines han anat avisant i, a quatre minuts per al descans, la visitant Laia Garcia ha fet el segon per a l'Atlètic Vilafranca.

A la represa, l'equip d'Albert Martín ha fet un pas endavant per intentar capgirar el resultat, i ha estat la capitana Lídia Rubio quatre minuts més tard l'encarregada de retornar les taules en el marcador amb un potent xut. La igualtat s'ha apoderat del partit i la balança s'hauria pogut decantar per a qualsevol dels dos equips.

En un contraatac de manual, la visitant Neus Forcada ha tornat a avantatjar les vilafranquines, que al minut 66 guanyaven 2 a 3. Tot i així, les santcugatenques no han abaixat els braços i ho han seguit provant sense gaire èxit atès el gran paper de les defenses i la portera visitants. Quan el matx ja semblava dat i beneït, Eulàlia Triadu ha marcat un golàs de falta a l'últim alè del partit que certificava l'empat i el lideratge del SantCu.

La setmana que ve, les santcugatenques visiten el camp de l'Escola Esportiva Guineueta, el desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.