La Guineueta B avalua l'actitud del Sant Cugat Esport femení


  • Comparteix:

El SantCu vol seguir lluitant per ascendir

El SantCu vol seguir lluitant per ascendir

El Sant Cugat Esport femení visita la Guineueta B aquest dissabte, a les vuit del vespre, amb la intenció de mantenir el pols a la part capdavantera del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques provaran a tornar a mostrar la tensió competitiva de la setmana passada, quan van viure un dur duel pel lideratge contra l'Atlètic Vilafranca que va acabar en empat.

A vuit jornades per al final de la lliga, el SantCu femení té una única obsessió: no cedir cap punt, estar centrat en cada compromís i arribar sense fisures a la jornada 26, quan es decidirà bona part del campionat en el partit que l'enfronta al Levante Las Planas B, conjunt amb el qual està empatat al capdavant de la classificació. El primer pas serà aquest cap de setmana davant un conjunt contra el qual no es pot refiar.

La Guineueta B ja va mostrar al partit de la primera volta, a la ZEM Jaume Tubau, que tot i la seva posició a la classificació és capaç de plantar cara a un equip com el vermell-i-negre. Només un gol d'Andrea Carbonell al minut 89 va permetre el triomf a les de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.