El Junior iguala un 2 a 0 al camp del Prat B i és tercer empatat a punts amb el segon, el Sant Joan Despí

El Junior arriba a l'aturada de Setmana Santa tercer /   Font: Xavier Riera

El Junior arriba a l'aturada de Setmana Santa tercer / Font: Xavier Riera

El Junior empata (2-2) al camp del Prat B després d'igualar un 2 a 0 en contra a la jornada 25 del grup 3 de Segona Catalana. Sergi Venegas i Abu Rafiu han marcat els dos gols dels blau-i-negres. Els santcugatencs ocupen la tercera posició, a tres punts del líder, el SantCu.

L'inici del partit ha estat protagonitzat per la igualtat entre dos equips incapaços d'imposar el domini per damunt de l'altre. La paritat inicial s'ha trencat després d'una errada de la defensa blau-i-negra, que ha aprofitat el davanter local Aleix Ballesteros per marcar el primer del partit. El Junior no acabava de trobar-se còmode en el terreny de joc davant un Prat B que li disputava la possessió, i al minut 35 han augmentat diferències amb un gol d'Alfonso Hels. Els de Scönöfer, conscients que se'ls hi escapava el matx, han apretat en l'esprint final del primer temps, i a falta de dos minuts pel descans Sergi Venegas retallat distàncies per als blau-i-negres.

El tècnic santcugatenc, Hans Schönöfer, ha fet entrar a Abu Rafiu en el segon temps, i només li han fet falta tres minuts per posar les taules en el marcador, després de rematar un servei de córner. Després del gol, el Junior ha gaudit de les millors ocasions per decantar la balança al seu favor, però han estat desencertats i no han acabat de concretar. Un cop passat el punt més àlgid dels de Sant Cugat, la igualtat ha retornat en el tram final de partit, però el marcador no s'ha mogut més i els dos equips s'ha repartit els punts.

El tècnic del conjunt blau-i-negre, Hans Schönöfer, comenta les claus de les pròximes jornades i el camí a seguir.

Hans Schönöfer

El camí a seguir és el mateix del principi. Hem d'anar partit a partit, seguir a dalt i guanyar el cap de setmana que ve

D'aquí a dues setmanes el Junior rep la visita de l'Òdena, el penúltim classificat.