La Penya Blaugrana Sant Cugat encara les tres últimes jornades amb la promoció d'ascens a l'horitzó


  • Comparteix:

La plantilla de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Font: Pbsantcugat.com

La plantilla de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Font: Pbsantcugat.com

La Penya Blaugrana Sant Cugat encara les tres últimes jornades de competició al grup 13 de Quarta Catalana en segona posició i amb la promoció d'ascens a l'horitzó. El líder, l'Escuela Futbol Bonaire, és a cinc punts amb un partit menys, així que els santcugatencs tenen complicat el lideratge i esperen mantenir un segon lloc que ostenta amb cinc punts de marge respecte Bellaterra i Can Colapi de Terrassa.

Després d'ascendir-hi en una eliminatòria davant l'Atlètic Polinyà, la Penya Blaugrana va mantenir el seu lloc a Tercera Catalana durant dues temporades, la 2012/13, quan va acabar 15è amb 38 punts, i la 2013/2014, un curs en què va perdre la categoria quan restava una jornada per al final de la competició. Ara els santcugatencs estan en disposició d'abandonar novament l'últim esglaó del futbol català, la Quarta Catalana, en una recta final de temporada vital.

Només el líder ascendeix de manera directa, i en el cas del grup 13 tot sembla indicar que ho serà l'Escuela Futbol Bonaire al final de la fase regular. Així, la segona posició es presenta com la garantia perquè la Penya puguin optar a l'ascens. Els santcugatencs han de mantenir el marge de cinc punts respecte un Bellaterra i un Can Colapi que ostenten un patit menys.

Els de Jordi Tirado descansen d'aquí a dues setmanes, al retorn de la competició, i acabaran el curs davant el Rubí B a casa i al camp del Les Fonts, dos rivals a priori assequibles i contra els quals els santcugatencs van guanyar a l'anada (1-3 i 4-2 respectivament). En cas de fer els deures, la Penya Blaugrana Sant Cugat esperarà rival per jugar l'eliminatòria que els pot retornar a Tercera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.