El Junior es deixa dos punts al camp del Marianao, però manté la segona posició

El Junior no ha pogut superar el Marianao

El Junior suma un punt al camp del Marianao Poblet després d'empatar (1-1) en la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han reaccionat ràpid al gol inicial dels locals i han marxat a vestidors ja amb l'empat. El Marianao ha jugat amb un menys per expulsió des del minut 22. Els blau-i-negres són segons empatats a punts amb el tercer, el Sant Joan Despí, i tenen el líder, el Sant Cugat Esport, a cinc punts.

El partit a casa del vuitè classificat, el Marianao Poblet, ha començat amb tot de cara per al Junior, que ha vist com han expulsat el local Sergi Gulli al minut 22 per doble amonestació. La sorpresa l'ha donat Daniel Lopez quan, en el moment més fosc dels de Sant Boi, ha marcat l'1 a 0 al minut 23. L'alegria dels locals, però, ha durat ben poc perquè sis minuts més tard Pablo Alonso ha empatat el matx pel Junior.

Després del descans, el Junior disposava de 45 minuts per ensorrar un equip en inferioritat numèrica i endur-se la victòria, però contra tot pronòstic els homes de Hans Schönöfer no han estat capaços de marcar un gol al conjunt santboià, que ha esgarrapat un punt valuós als blau-i-negres.

La setmana que ve el Junior visita el camp de l'Atlètic Vilafranca, el tretzè classificat.