El Sant Cugat Esport goleja amb contundència el Begues i segueix llançat cap a l'ascens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport es desfà del Begues a base de gols (4-0) a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de José Alcaraz han signat un partit molt complet contra un Begues impotent que s'ha vist superat en totes les fases del joc. El quadre vermell-i-negre cotninua disparat cap a l'ascens i és líder a cinc punts del segon i el tercer classificats, el Junior i el Sant Joan Despí.

El SantCu ha començat el partit amb una marxa més que el Begues i, en una de les primeres arribades del matx, els santcugatencs s'han avançat de la mà de Ruben Benítez després d'una gran combinació en atac. Els de José Alcaraz han seguit dominant, combinant pausa i verticalitat sense donar opcions a un conjunt visitant que seguia amb vida atès el desencert local de cara a porteria. En l'últim alè del primer temps, però, els vermell-i-negres han tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa i han marxat al descans amb un 2 a 0 a favor en el marcador.

Amb l'inici de la segona part, el partit ha tingut la mateixa dinàmica dels primer 45 minuts. El davanter vermell-i-negre Javi Ruiz ha fet el tercer pels de Sant Cugat al minut 55. L'equip de Begues no ha tingut temps per tornar a agafar aire quan només quatre minuts més tard Victor Castro ha rematat una centrada de córner per posar el quart i definitiu en el marcador. Després del gol, els santcugatencs han tret el peu de l'accelerador i s'han dedicat a combinar amb paciència en detriment d'un Begues que ho intentava sense èxit i convicció, enfonsat per la superioritat del SantCu.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Vallirana, el quinzè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.