Liverpool, Roma, Barça i Espanyol, cartell de luxe de la Qgat Cup de futbol infantil


  • Comparteix:

Cartell del torneig Qgat Cup / Font: Elitesports

Cartell del torneig Qgat Cup / Font: Elitesports

L'empresa Elitesports organitza la 1a edició de la Qgat Cup de futbol de categoria infantil a Sant Cugat l'11 i el 12 de juny amb la presència destacada de Liverpool, Roma, Barça, Vila-real i Espanyol. Les ZEM de Mira-sol i de Can Magí seran les seus de la competició.

Els jugadors que disputen aquesta competició han de ser infantils de primer any. La Roma, el Liverpool i el BEC EUA team aporten el segell internacional a la competició. El Barça, l'Espanyol, el Mallorca, el Vila-real, la Damm, el Mataró, el Jàbac, l'Hospitalet i el Cornellà juntament amb els quatre equips santcugatencs (Junior, SantCu, Mira-sol Baco i Penya Blaugrana Sant Cugat) completen la nòmina de participants.

Can Magí i Mira-sol acolliran la fase prèvia de dissabte. La fase final serà diumenge únicament a Mira-sol. La competició es disputarà en quatre grups de quatre equips i els tres primers es classificaran per a la fase final, formada per quatre grups de tres equips i només els primers accediran a les semifinals.

La final serà diumenge a les cinc de la tarda i després d'aquest partit es farà l'entrega de premis. L'organitzador del torneig, Lluís Casas, explica que l'objectiu és que la competició sigui un referent del futbol europeu infantil.

Lluís Casas

Volem crear un torneig que sigui important a Europa.


La presentació dels equips serà dissabte a la tarda a la ZEM de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.