El Junior cerca a Sant Joan Despí mantenir vives les opcions de ser a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

Carlos Torrentbó podrà tornar a participar amb el grup

Carlos Torrentbó podrà tornar a participar amb el grup

El Junior visita aquest diumenge a les cinc de la tarda el Sant Joan Despí a l'avantpenúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana. Si els santcugatencs cauen perdran tota opció matemàtica d'arribar a la promoció d'ascens. A hores d'ara els santjoanencs tenen tres punts de marge i, en cas de triomf, assolirien un avantatge de sis punts respecte els santcugatencs i s'endurien també el gol average, tot plegat a només dues jornades per al final de la lliga.

Els problemes físics i de sancions que ha patit el Junior les últimes setmanes ha fet que de les darrere quatre jornades, només en l'última hagi pogut endur-se la victòria, amb un ajustat 1 a 0 davant el cuer, el Vallirana. Abans, tres ensopegades seguides han fet allunyar els santcugatencs de les posicions nobles i perdre bona part de les opcions d'ascens. Així, la visita al segon classificat es presenta essencial: si els blau-i-negres no guanyen sabran que ja no podran lluitar per l'ascens.

Malgrat recuperar alguns efectius, el tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, segueix amb les baixes d'Arnau Rion, Pol Laporta, Paco Barbudo i Sergio Romero, aquest últim per sanció. L'entrenador apunta al tamany del camp del Sant Joan Despí com un dels factors que més influiran en el desenvolupament del partit, tenint en compte les seves reduïdes dimensions.

Hans Schönhöfer

No hi haurà massa elaboració perquè el camp és petit. Penso en un partit sense gaires possessions i transicions ràpides.


Homes importants, com Carles Torrentbó i Bernat Mosquera, sí podran posar-se a les ordres de Schönhöfer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.