Migue i Sobregrau volen pujar a Segona amb el Cadis i Múrcia, i Ranera a Segona B amb el Gavà


  • Comparteix:

Migue amb la samarreta del Cadis / Font: Cadizdirecto.com

Migue amb la samarreta del Cadis / Font: Cadizdirecto.com

Els futbolista santcugatenc del Cadis, Migue, i el del Múrcia, Jaume Sobregrau, disputaran la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió davant el Ferrol i Toledo respectivament. El santcugatenc Iu Ranera, amb el Gavà, també vol assolir l'ascens a Segona B davant el Marino Luanco asturià. Migue, Sobregrau i Ranera hauran de superar tres eliminatòries per pujar de categoria.

Tres futbolistes santcugatencs es jugaran l'ascens amb els seus equips a Segona A i Segona B. Migue ho farà a la divisió de plata amb el Cadis, conjunt que ha finalitzat quart del grup 4 de Segona B, i s'enfrontarà contra el Ferrol, segon del grup 1. El santcugatenc ja va pujar a Segona A amb el Girona fa cinc temporades.

El defensa Jaume Sobregrau també opta a l'ascens amb el Múrcia, segon del grup 4. Sobregrau jugarà davant el Toledo, quart del grup 2. El tercer futbolista santcugatenc és el migcampista del Gàvà, Iu Ranera. El conjunt del Baix Llobregat tindrà al davant el Marino Luanco asturià.

Els partits d'anada de la primera eliminatòria es disputen aquest cap de setmana i els de tornada, la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.