El SantCu dedica el 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat al futbol femení

El cartell del torneig / Font: Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 10/jun/16 per Dani Aguilà

El 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat, 11è Memorial Jaume Tubau, que organitza el Sant Cugat Esport tindrà per primera vegada enfrontaments de futbol femení de totes les categories. Fins a nou clubs diferents competiran en edats prebenjamí-benjamí-aleví, infantil-aleví, cadet-juvenil i sènior. El torneig es disputarà a la ZEM Jaume Tubau des de dos quarts de nou del matí fins les vuit del vespre, quan es jugarà la final.

Totes les edats inclouran la participació de l'equip local, mentre que cada una d'elles tindrà un format de competició propi. La categoria prebenjamí-benjamí-aleví, d'un sol grup i amb la presència de SantCu, Martinenc, Mercantil i Seagull, així com l'edat infantil-aleví, amb la Suburense, l'Escuela Futbol Bonaire, el Fontsanta-Fatjó i també un equip de casa, serà d'un únic grup i es disputarà a través d'una lligueta de tots contra tots amb partits de 25 minuts.

En edat cadet-juvenil els equips seran, més enllà del santcugatenc, el Martinenc i el Sant Gabriel, i en aquest cas hi haurà enfrontaments de 30 minuts en una competició que serà un triangular. Aquest torneig començarà a dos quarts de dotze del matí, amb partits de 45 minuts. Pel que fa a la categoria sènior, hi haurà dos grups. En cada un d'ells hi haurà un equip del SantCu, que estaran acompanyats de Fontsanta-Fatjó i d'Escola de Futbol Tàrrega al grup 1 i de Mercantil i d'Escuela de Futbol Bonaire en el grup 2.

La final sènior serà l'únic enfrontament que tindrà dues parts: cada una d'elles de 25 minuts i amb cinc minuts de descans.