L'aleví B del Barça es proclama campió de l'11è Torneig Jaume Tubau

Futbol

Publicat el 11/jun/16 per Alex Fàbrega

L'aleví B del Barça es proclama campió de l'11a edició del torneig Jaume Tubau de futbol després d'imposar-se (2-1) al Cornellà a la final. El torneig ha tingut la participació de vuit equips, els dos finalistes, l'aleví A i B del Junior FC, el Girona, el Castelldefels, el Racing de Sarrià i el Llagostera. Els blau-i-negres han arribat a semifinals.

El Barça B ha arribat a la final després de superar el Girona mentre que el Cornellà s'ha imposat al Junior A a semifinals. El conjunt blaugrana ha començat millor i en el sisè minut de joc després d'una jugada col·lectiva s'ha avançat en el marcador. El Cornellà mantenia el tipus i les seves opcions i amb la derrota per la mínima s'ha arribat al descans.

A la represa, els cornellanencs han topat amb el pal en el que hauria estat l'empat. Però aleshores ha sortit el millor jugador del torneig, el blaugrana Iker per fer un golàs que ha suposat el 2 a 0. Amb aquest resultat han arribat les millors ocasions dels culers, però en els últims instants el Cornellà ha escurçat distàncies i ha tingut un parell d'aproximacions per intentar forçar un empat que finalment no ha arribat.

El president del Junior FC, Xavi Guix, destaca la importància de portar grans clubs i el nivell dels jugadors.

Xavi Guix

Per quedar amb aquests clubs ho has de fer l'any abans. El balanç és molt positiu per l'ambient i pel nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior A ha estat semifinalista del torneig mentre que el B no ha passat de la fase de grups.