Juanmi Beas i Uri Fernández, noves incorporacions del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Juanmi Beas, nou porter del Sant Cugat Esport / Font: Ràdio Rubí

Juanmi Beas, nou porter del Sant Cugat Esport / Font: Ràdio Rubí

El porter Juanmi Beas i el davanter santcugatenc Uri Fernández es converteixen en jugadors del Sant Cugat Esport per a la propera temporada a la Primera Catalana de futbol. Beas arriba del Rubí de Tercera Divisió i amb una àmplia experiència en aquesta categoria. Fernández actua de davanter i procedeix del Castelldefels on ha marcat set gols i ha aconseguit l'ascens a Tercera Divisió.

El Sant Cugat Esport 2016-2017 continua prenent forma per al debut al grup 1 de Primera Catalana. El club santcugatenc ha anunciat dues noves incorporacions que reforcen l'equip tant a la porteria com a la part atacant. El porter Juanmi Beas del Rubí acompanyarà Roberto Aguado en aquesta posició. Beas té una llarga trajectòria a Tercera Divisió on ha jugat amb el Terrassa, Gramanent i Rubí.

L'altra incorporació és el davanter santcugatenc Uri Fernández, que procedeix del Castelldefels amb el qual ha guanyat la lliga del grup 2 de Primera Catalana i ascens a Tercera Divisió. Fernández ja ha debutat a Segona B amb el Sant Andreu quan jugava amb el juvenil andreuenc.

Fins ara, el SantCu ha incorporat vuit jugadors i ha donat nou baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.