El SantCu renova una de les peces claus de l'engranatge ofensiu, Ramon Fernández


  • Comparteix:

Ramon Fernández renova amb el Sant Cugat Esport

Ramon Fernández renova amb el Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport ha confirmat la renovació del migcampista Ramon Fernández per a la temporada vinent amb el debut de l'equip a Primera Catalana. Fernández s'ha convertit en un dels pilars bàsics ofensius de l'equip vermell-i-negre i un referent per al tècnic, Jose Alcaraz.

Ramon Fernández va arribar en el tram final de lliga procedent del Llefià de Segona Catalana, però amb experiència a Tercera Divisió amb el Cerdanyola. Fernández ha disputat 12 partits, dels quals 11 com a titular i amb tres gols marcats. El tècnic, Jose Alcaraz, l'ha considerat un jugador bàsic a la vessant ofensiva on ha comandat els atacs vermell-i-negres.

El SantCu també ha renovat Lluís Bassas, Rubén Benítez, Víctor Castro, Marc Rojas, Javi Ruiz, Fabia Sintes i José Vicente Molina. La plantilla del SantCu està formada per 17 jugadors amb 10 incorporacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.