El Junior manté el bloc i continua l'aposta pel planter per a la nova temporada

Pablo Alonso és una de les baixes del Junior perquè marxa al Rubí de Primera Catalana

Futbol

Publicat el 5/jul/16 per Joan Garcia

El Junior manté el bloc de la temporada passada per a la nova campanya amb dues baixes i sis incorporacions al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Mario Domingo i Pablo Alonso marxen al Rubí de Primera Catalana. Jan Guix i Xavi Solé, del filial, i Jose Rios del 25 de Setembre, Carlos Bernet del Prat B, Xavi Mayol i David Bartumeus, cedit del Cornellà, són les noves incorporacions.

Els joves Mario Domingo i Pablo Alonso tanquen un cicle amb el Junior després de molts anys al planter blau-i-negre i marxen al Rubí per jugar a Primera Catalana, una categoria superior. Tot i aquestes baixes, l'equip s'ha reforçat amb sis incorporacions i amb Marc Joan Torras, que farà la pretemporada amb el primer equip.

El central Jose Rios i el lateral esquerre Carlos Bernet reforcen l'eix defensiu i els davanters Xavi Mayol i David Bartumeus seran jugadors importants a la part atacant juntament amb el golejador, Abu Rafiu.

Els blau-i-negres iniciaran la pretemporada el 18 d'agost. El Junior jugarà tres partits a la pretemporada davant l'Europa B el 20 d'agost, el 24 contra el Vallirana i el 27 davant el Castellar.