El Sant Cugat Esport torna a Primera Catalana davant un dels poderosos de la categoria, el Martinenc


  • Comparteix:

Imatge de la final de la Copa Catalunya

Imatge de la final de la Copa Catalunya

El Sant Cugat Esport torna al primer esglaó del futbol català, la Primera Catalana, i ho fa en un escenari il·lustre: el Municipal del Guinardó, feu d'un Martinenc que vol tornar a Tercera Divisió. Els santcugatencs estrenaran el curs aquest diumenge a les dotze del migdia, i ho faran amb una plantilla farcida de cares noves. Tot plegat, amb una intensa pretemporada que ha acabat amb el subcampionat de la Copa Catalunya Amateur, la final de la qual van perdre als penals davant el San Cristóbal.

El SantCu ha trigat tres anys en tornar a l'elit del futbol català i ho ha fet, precisament, per al seu centenari. José Alcaraz va constuir un projecte amb una fita clara, l'ascens, i l'efectivitat va ser progressiva però letal als compassos clau de l'últim curs. Ara bé, l'entrenador ha decidit fer-li un rentat de cara a la plantilla i ha incorporat fins a 14 jugadors, amb nou continuïtats respecte la temporada anterior. L'equip va iniciar la pretemporada el 8 d'agost, i des de llavors l'activitat ha estat frenètica.

A les successives rondes de la Copa Catalunya Amateur les han acompanyat dos amistosos, una victòria a domicili contra la Unificación Bellvitge (0-2) i una derrota a casa contra el juvenil del Sant Andreu (1-0). Ara bé, José Alcaraz es mostra satisfet amb la preparació de l'equip i, tot i recordar l'exigència de la categoria, creu que el seu objectiu ha de ser sí o sí la permanència. Pel que fa al primer partit, l'entrenador avisa de les expectatives i exigències del rival: un Martinenc que vol ascendir.

José Alcaraz

Qualsevol rival serà complicat, i més un rival com el Martinenc, al seu camp, quan el seu objectiu és pujar a Tercera Divisió. La nostra il·lusió és iniciar el retorn amb una victòria.


Les cares noves de la plantilla

Les incorporacions són els porters Juanmi Beas, procedent del Rubí, i Sergi Pagès, del Begues, i fins a 10 jugadors de camp: Adrià Canelada (Horta), Dídac Rodríguez (Granollers), David Fernández i Aleix Béjar (Avià), Oriol Cabanas (Molletense), Jose Manuel Romero (Lusitans d'Andorra), David Heredia (juvenil del Sabadell), Fernando Núñez (Martinenc), Sergi Santesteban (juvenil del Cornellà), Marc Ruiz (juvenil del Jàbac), Sergio López (Santboià) i Oriol Fernández (Castelldefels).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.