SantCu i Mollet cerquen estrenar-se en el triomf en el retorn de la Primera Catalana a la Jaume Tubau


  • Comparteix:

El SantCu torna a la Primera Catalana a la Jaume Tubau

El SantCu torna a la Primera Catalana a la Jaume Tubau

Sant Cugat Esport i Mollet lluitaran pel primer triomf de la temporada al grup 1 Primera Catalana en el retorn de la màxima categoria del futbol català a la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs debutaran a casa en l'estrena del nou horari, dissabte a les sis de la tarda. Els de José Alcaraz volen fer bo el valuós punt aconseguit al camp del Martinenc en el primer cap de setmana de competició, diumenge passat.

Alcaraz reprèn aquesta temporada el discurs de l'anterior, fer-se fort sí o sí a casa, una recepta que li va donar un gran rendiment. Per això ha dut a terme un canvi d'horari per provar d'aglutinar i atraure més espectadors a la ZEM Jaume Tubau. Una afició que ajudi a l'equip a mantenir el bon to de l'inici de curs, un rendiment que està satisfent el seu tècnic. El segon rival de la temporada, primer a casa, és un Mollet que la temporada passada va anar de més a menys i que va acabar onzè a Primera Catalana.

És un equip que pot variar entre el joc combinatiu i una aposta per un sistema més vertical que el dugui a aprofitar el seu jugador referent, Masip, tal com explica l'entrenador del SantCu.

José Alcaraz

Ells intenten tenir joc combinatiu, però també alternen amb joc directe, buscant Masip, que és un jugador de molta referència.


El Mollet no va poder passar de l'empat al primer partit del curs davant un recent aterrat a la categoria, el San Juan de Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.