El SantCu torna a fregar el triomf, però se li escapa en l'últim instant i suma un punt


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (1-1) a la segona jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol davant el Mollet. Els santcugatencs s'han avançat amb un gol de Ramon al minut 76 i els visitants han igualat en el 86. Fins l'últim instant tots dos equips han disposat d'ocasions per guanyar. Els vermell-i-negres han sumat dos empats en les dues jornades de competició.

La primera part del matx entre Sant Cugat Esport i Mollet ha estat molt igualada amb poques ocasions. La primera ha estat per als visitants en un còrner i la segona per als locals amb una centrada sense èxit. Al minut 35, Cane ha disposat de la més clara per als santcugatencs. El segon temps ha començat amb un gol anul·lat al Mollet, respost amb una internada per banda del Sant Cugat que no ha arribat amb èxit a la rematada. Al minut 75 Ramon ha aprofitat una jugada per banda de Víctor que amb una precisa centrada ha deixat sol el davanter vermell-i-negre per posar el peu i fer l'1 a 0.

El Mollet ha reaccionat a la recerca de l'empat i en el minut 84 ha disposat d'una doble ocasió que el porter del SantCu, Juanmi, ha rebutjat dues vegades. A la següent jugada, tot i una nova aturada del porter local, el rebuig l'ha aprofitat Ivan Serrano per fer l'empat a 1. Els últims instants han estat més entretinguts que els minuts anteriors i Ramon, amb un xut creuat, i Masip, en una rematada de cap, han provat de donar el triomf als seus respectius equips sense aconseguir-ho.

La setmana vinent, el SantCu visita el camp de l'Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.