Un Junior afamat de punts espera estrenar-se davant el Dinàmic Batlló


  • Comparteix:

El Junior pugnarà pels primers punts de la temporada

El Junior pugnarà pels primers punts de la temporada

El Junior vol treure's l'angoixa de sobre i sumar punts d'una vegada per totes aquesta temporada al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Per fer-ho, té una bona ocasió aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda, quan rebrà un rival recent ascendit, el Dinamic Batlló barceloní. Cap dels dos equips sap el que és puntuar fins ara, amb dues derrotes en les dues primeres jornades.

El Junior ha modificat bona part de la seva estructura de joc però el que més ha pesat en aquestes primeres setmanes són els errors puntuals, desconnexions que han estat determinants en els resultats fins ara dels de Hans Schönhöfer. A més, el primer rival del curs dels blau-i-negres va ser l'actual líder, el Sant Joan Despí, davant el qual el Junior va caure per 1 a 3. A la segona jornada, l'Unificación Bellvitge va superar per la mínima l'equip santcugatenc.

El Dinamic Batlló és amb el Junior un dels cinc equips que encara no ho sumat, amb derrotes davant Espluguenc (2-0) i a casa davant el Fundació Atlètic Vilafranca (0-1). El rival dels santcugatencs ha ascendit aquesta temporada després de militar el curs passat al grup 10 de Tercera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.