Els sèniors A i B del Sant Cugat Esport i el Mira-sol Baco inicien el camí a Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu femení, un dels equips santcugatencs a Primera Catalana

El SantCu femení, un dels equips santcugatencs a Primera Catalana

El Sant Cugat Esport A i B i el Mira-sol Baco estrenen aquest cap de setmana la temporada 2016-17 a Primera Catalana de futbol femení. El primer equip vermell-i-negre competirà al grup 1, mentre que el seu filial i el Mira-sol Baco protagonitzaran el derbi santcugatenc de la categoria al grup 2. Serà a la jornada 13 a la ZEM Jaume Tubau, el tercer cap de setmana de desembre, i a la jornada 28, el corresponent a l'últim cap de setmana d'abril, a la ZEM de Mira-sol.

Aquest derbi es reeditarà respecte la temporada passada tot però en un esglaó superior del futbol femení català. El Sant Cugat Esport B i Mira-sol Baco ja van compartir grup el curs passat a Segona Catalana, una competició en la qual l'equip vermell-i-negre va acabar en primera posició i el conjunt verd-i-negre en va ser segon, a només tres punts.

Tots dos es van guanyar el dret a l'ascens. Les mirasolenques debutaran en aquesta Primera Catalana a casa, aquest diumenge a les dotze del migdia, davant l'Enfaf Andorrà, mentre que el SantCu B ho farà a domicili davant el Centre d'Esports l'Hospitalet, serà també diumenge a les vuit del vespre.

Pel que fa al primer equip vermell-i-negre, el curs passat va patir una forta davallada de rendiment al tram final, amb tres derrotes en els últims sis partits, resultats que el va allunyar d'unes posicions d'ascens on s'havia mantingut pràcticament tot el curs. Així, es va quedar a les portes del principal objectiu, ascendir a Preferent, tercera categoria estatal. Ara torna a la càrrega per assolir aquesta fita amb el retorn a la banqueta de Tono Cadevall. El primer partit per al SantCu serà aquest diumenge a les quatre al camp del Seagull B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.