El Sant Cugat Esport visita l'històric camp del millor equip fins ara de la categoria, l'Horta


  • Comparteix:

Ramon i els seus companys cerquen el triomf davant l'Horta

Ramon i els seus companys cerquen el triomf davant l'Horta

El Sant Cugat Esport visita aquest diumenge a les dotze del migdia un dels camps històrics del futbol català, el Feliu i Codina, on el rebrà la Unió Atlètica Horta i ho farà després d'un gran inici de temporada. Els barcelonins han sumat dos triomfs en els dos primers partits i són el millor equip fins ara del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs, de la seva banda, tenen tants partits com empats, i són novens amb dos punts.

L'equip de José Alcaraz és un dels dos conjunts que de moment només coneix l'empat. Una condició que comparteix amb el Mollet i de la qual es vol desfer en un escenari de categoria. El Feliu i Codina va veure com a la primera jornada el seu equip superava amb contundència el Masnou (5-2), i l'Horta també va fer els deures a la segona jornada, quan va vèncer el San Juan de Montcada (0-1) a domicili.

Els empats del SantCu han estat davant Martinenc i, precisament, contra el Mollet. José Alcaraz segueix teixint els engranatges d'una plantilla amb moltes cares noves i que espera millorar en efectivitat a porteria. De moment, dos gols repartits en aquests dos enfrontaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.