Els tres equips femenins de Primera Catalana inicien la lliga amb victòria


  • Comparteix:

El CFU Mira-sol Baco ha derrotat l'ENFAF d'Andorra

El CFU Mira-sol Baco ha derrotat l'ENFAF d'Andorra

El Sant Cugat Esport A i B i el Mira-sol han guanyat a la jornada inaugural de la Primera Catalana femenina de futbol. El SantCu A ha derrotat (0-3) el Seagull B i suma els tres primers punts de la temporada al grup 1. Al grup 2, el SantCu B també ha guanyat a domicili (0-2) al camp de l'Hospitalet i el Mira-sol ha debutat a la nova categoria amb victòria (2-0) davant l'Enfaf d'Andorra.

El SantCu A ha començat amb bon peu la lliga amb victòria i és un dels candidats a l'ascens després de quedar-se a les portes de pujar de categoria la temporada passada. Les vermell-i-negres han guanyat amb solvència el Seagull B i ja preparen el matx d'aquest dissabte davant el Pubilla Casas a les vuit de la nit a la ZEM Jaume Tubau.

Al grup 2, el SantCu B, recent ascendit, ha començat el campionat amb victòria (0-2) al camp de l'Hospitalet i rebrà aquest diumenge a les vuit de la nit a la Planada. Al mateix grup, el Mira-sol Baco, que també ha estrenat categoria, ha superat (2-0) l'Enfaf. Les mirasolenques afronten la segona jornada aquest dissabte amb la visita al camp del Santpedor a dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.