Un Junior alleugerit s'enfronta a l'Atlètic Sant Just per corroborar les bones sensacions


  • Comparteix:

El Junior espera seguir sumant / Font: Xavi Riera

El Junior espera seguir sumant / Font: Xavi Riera

El Junior visita aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda l'Atlètic Sant Just, recent ascendit de categoria, a la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs arriben a aquesta cita alleugerits pel triomf de la setmana passada davant el Dinàmic Batlló, victòria que va suposar els primers punts de la temporada. Els de Sant Just Desvern han dut a terme un gran inici a domicili, amb dos triomfs en els dos desplaçaments fins ara, però han perdut l'únic partit disputat com a local.

Després d'un complicat inici en què el Junior va perdre contra Sant Joan Despí a casa i Unificación Bellvitge a fora, els de Hans Schönhöfer es van treure de sobre l'angoixa de no haver sumat cap punt davant un rival assequible com el Dinàmic Batlló, recent ascendit de Tercera Catalana. Ara, els santcugatencs han de corroborar aquest bon camí lluny del seu domicili i per fer-ho tenen de nou una prova amb un nouvingut a la categoria, l'Atlètic Sant Just.

Els del Baix Llobregat van acabar en primera posició al grup 5 de Tercera Catalana el curs passat, i en aquest inici a Segona Catalana han mostrat el seu potencial a domicili, amb dues victòries, però encara no ha sumat com a local. Els de Schönhöfer provaran d'allargar aquesta dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.