El Junior pretén alçar el vol contra el tercer, un Espluguenc sòlid aquest inici de curs


  • Comparteix:

El Junior espera reaccionar després d'un complicat inici de temporada / Font: Xavier Riera

El Junior espera reaccionar després d'un complicat inici de temporada / Font: Xavier Riera

El Junior vol deixar enrere l'irregular inici de curs al grup 3 de Segona Catalana de futbol davant un dels equips més competitius aquestes primeres jornades, l'Espluguenc. Els blau-i-negres es veuen les cares amb els del Baix Llobregat a casa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Fins ara, els de Hans Schönhöfer només han sumat tres punts de 12 possibles i són catorzens.

Tres dels quatre rivals contra els quals s'ha vist les cares el Junior es troben a hores d'ara entre els sis primers classificats, tot i que un d'ells és la revelació del campionat, l'Atlètic Sant Just, recent ascendit. L'única victòria que tenen els santcugatencs és davant un altre aterrat a la categoria des de Tercera Catalana, el Dinàmic Batlló, que està patint una adaptació molt més complicada i és cuer.

Ara bé, el repte d'aquest cap de setmana manté l'alta exigència per al Junior: els visita el tercer, un Espluguenc que ha vençut en tres ocasions i només ha deixat escapar dos punts en l'empat al camp del Ciudad Cooperativa de la jornada 3. Aquest fet i les baixes de Kelian, d'Ivan, Abu Rafiu, Alex, Jan i de Romero complicaran encara més la feina a un Junior que necessita reaccionar si vol competir a la zona noble del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.