Un Junior a l'alça es desplaça a Sant Boi per mantenir la bona línia davant el Ciudad Cooperativa


  • Comparteix:

El Junior, a pels tres punts a Sant Boi / Font: Xavi Riera

El Junior, a pels tres punts a Sant Boi / Font: Xavi Riera

El Junior avalua aquest dissabte a les sis de la tarda el bon moment de resultats al camp del Ciudad Cooperativa de Sant Boi, penúltim classificat al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs, que encadenen dues victòries consecutives i han escalat fins la setena posició, visiten un equip que encara no sap què és guanyar i que suma tants empats com derrotes, tres.

Després d'un inici de curs farcit de dubtes i dificultats, el Junior sembla agafar la velocitat dels primers compassos de la temporada passada i espera corroborar aquesta dinàmica en una visita, a priori, assequible. Si els de Hans Schönhöfer han assolit dos resultat de mèrit a les dues últimes jornades com ho són la victòria a casa davant tot un Espluguenc i el triomf en aquest cas a domicili contra el Fundació Atlètic Vilafranca, la fita per aquest cap de setmana ha de ser tornar amb els tres punts.

El Ciudad Cooperativa només ha sumat fins ara només tres punts i es troba en posicions de descens, un arma de doble full tenint en compte les urgències de cara a puntuar dels del Baix Llobregat. Ara bé, en cas de triomf blau-i-negre, el que seria el tercer consecutiu, l'equip de Sant Cugat començaria a apropar-se a les perspectives d'inici de temporada, quan Schönhöfer va situar el nivell del seu conjunt entre el grup capdavanter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.