El Junior es desfà del San Mauro a domicili i encadena cinc jornades sense perdre


  • Comparteix:

Jordi Cortés ha marcat el segon dels blau-i-negres

Jordi Cortés ha marcat el segon dels blau-i-negres

El Junior venç a domicili davant el San Mauro (1-3) a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de Hans Schönhöfer segueix en ratxa i suma cinc jornades sense perdre, amb els ulls posats a la part alta de la classificació des de la quarta plaça. Els blau-i-negres han aconseguit els tres punts amb gols de Xavi Mayol, Jordi Cortés i Marc-Juan Torres.

El Junior ha arribat al camp del San Mauro amb la convicció de seguir amb la bona dinàmica de les últimes jornades. Amb els gols de Xavi Mayol, al minut 35 de la primera meitat, i de Jordi Cortés, al 12 de la segona, ha semblat que la victòria era a tocar.

A falta de mitja hora pel final, però, el San Mauro ha retallat distàncies de la mà de Carlos Simón. Tot i tenir molt marge de reacció, els locals no ho han aprofitat i el Junior ha sentenciat el matx al minut 89, gràcies a un gol de Marc-Juan Torres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.