El Junior aconsegueix una treballada victòria davant l'Olímpic Can Fatjó i ja és tercer a la classificació

El Junior supera l'Olímpic Can Fatjó (3-1) en un partit tens que s'han endut els blau-i-negres amb dos gols de córner. El Junior no ha ofert el seu millor joc però ha sabut patir i resistir les envestides del rival, amb una actuació destacada del porter Nando. L'equip de Hans Schönhöfer ha sentenciat en un contracop a l'últim minut i suma cinc victòries en les darreres sis jornades. Els santcugatencs avancen fins la tercera posició del grup 3 de Segona Catalana de futbol, quan ja s'han disputat deu jornades.

Durant bona part de la primera meitat, el partit no ha tingut un dominador clar, i cap dels dos equips ha generat ocasions clares de perill. Al minut 35, el Junior s'ha trobat amb un gol a la sortida d'un córner, obra de José Manuel Rios. Semblava que s'arribaria al descans amb avantatge mínim pels locals, però just abans que l'àrbitre indiqués el camí dels vestidors, l'Olímpic Can Fatjó ha aconseguit el gol de l'empat en una acció desafortunada del porter Nando, que no ha pogut refusar una pilotada llarga de Pol Menéndez des de camp propi.

A la segona meitat, l'Olímpic ha anat creixent i s'ha fet amb el domini del joc i de les ocasions, però no les ha sabut materialitzar. Novament de córner, en una jugada aïllada, ha arribat el segon gol del Junior, aquesta vegada en una rematada de Xavier Soler. Era el minut 75 de partit, i en el quart d'hora que quedava els rubinencs no s'han rendit i han posat setge a la porteria local amb més insistència. El porter Nando s'ha redimit de l'errada de la primera meitat amb diverses intervencions de mèrit que han salvat el Junior d'encaixar l'empat.

Amb l'Olímpic completament volcat en atac, al minut 89 ha arribat el gol de la tranquilitat pels santcugatencs, en un ràpid contraatac culminat per Abu Rafiu. Els jugadors de l'Olímpic Can Fatjó no han assumit bé la derrota i els últims compassos del matx han estat marcats per la tensió i les protestes a l'àrbitre. Victòria important per un Junior que ha sumat 16 punts dels últims 18 possibles per escalar fins la tercera posició de la taula classificatòria. El tècnic dels santcugatencs, Hans Schönhöfer, destaca la bona dinàmica en què es troba l'equip.

Hans Schönhöfer

Portem una ratxa molt bona, hem trobat l'equilibri en el joc, la concentració i la intensitat. En aquests moments som un dels equips més competitius de la categoria.

Dissabte que ve, el Junior visita el camp del Marianao Poblet de Sant Boi, que és cinquè amb quatre punts menys que els blau-i-negres.