L'Olímpyc Floresta arrenca un empat de la complicada pista del Bisontes Castelló


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto: Bisontes Castelló

Imatge del partit / Foto: Bisontes Castelló

L'Olímpyc Floresta empata in extremis (4-4) a la pista del Bisontes Castelló a la vuitena jornada del grup 3 de Segona B de futbol sala. Després d'un primer temps fluix, els florestans han reaccionat amb una gran segona meitat i han aconseguit empatar el partit a falta de 16 segons pel final.

La primera part ha finalitzat amb un gol a zero per als castellonencs, que han dominat amb claredat davant un Olímpyc inofensiu. Però a la represa els florestans han reaccionat i han empatat amb un gol de Pau Sellarès. Els locals han respost ràpidament amb el segon gol.

L'Olímpyc no ha baixat els braços ni s'ha deixat impressionar per un pavelló que ha viscut molts partits de Divisió d'Honor a l'època daurada del Playas de Castellón. Els florestans han aconseguit donar la volta al marcador amb gols de Miquel Verdaguer i Dani Martí. En aquest punt, el partit s'ha trencat del tot i els locals, un dels equips amb més qualitat de la categoria, s'han abocat sobre la porteria de l'Olímpyc. La pressió castellonenca ha donat els seus fruits i han tornat a capgirar el marcador amb dos gols molt a prop del final. Un resultat que semblava definitiu a favor del Bisontes Castelló, però Fontecha ha fet el definitiu empat a quatre a falta de 16 segons pel xiulet final.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, destaca l'actitud dels seus homes davant un rival molt potent.

Gerard Casas

Hem competit a la pista més complicada de la lliga i és un punt positiu que ens dóna confiança per a la setmana que ve a casa.


La setmana que ve els florestans reben L'Olleria CF, que és catorzè amb tres punts menys que l'Olímpyc i acumula cinc jornades sense guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.