Futbol-7: El CPA és el campió de la lligueta de futbol-7 de Coll Favà


  • Comparteix:

Final de futbol 7 celebrada a Coll Favà

Final de futbol 7 celebrada a Coll Favà

El Centro Popular Andaluz ha estat el guanyador de la tercera edició de la lligueta de futbol-7 de Coll Favà a l'imposar-se a la final als Justets per 3 a 1 . L'organitzador d'aquest torneig, Juanjo Blàzquez, ha anunciat que per la temporada vinent hi haurà canvis com el seguiment dels partits i les classificacions a través d'una plana web pròpia. Un total de 26 conjunts han disputat aquesta competició des de setembre fins al juliol.

Molts són els conjunts que han lluitat durant tota la temporada per quedar campions a la lligueta de futbol-7 que organitza Team Partners a Coll Favà. Des del setembre i fins al juliol, un total de 26 equips han estat presents en aquesta competició però només un ha estat el guanyador. El Centro popular Andaluz ha assolit el títol del campió al derrotar a la final als Justets per 3 a 1. Els vençedors han rebut la copa que els acredita com a primers classificats i també un taló amb un import de 300 euros en material esportiu. Juanjo Blàzquez, organitzador de la lligueta, fa una valoració positiva del torneig.

Juanjo Blàzquez

Estem contents de la participació i de la resposta que han donat els jugadors


Per la temporada vinent es preparen canvis i millores importants. Per exemple la creació d'una plana web on els jugadors podrien consultar els resultats i les classificacions del seu equip. A més hi hauria una interacció entre els participants i l'organització tal i com explica Blàzquez.

Juanjo Blàzquez

Volem millorar aquesta lligueta i un dels objectius és la creació d'una pàgina web


Fins al setembre no es reprendrà aquesta lligueta de futbol- 7 a Coll favà que serà la quarta edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.