El Sant Cugat Esport s'omple de valentia per retrobar-se amb el triomf a casa davant un rival d'alçada, l'Andorra

Els santcugatencs són setens amb 17 punts

Futbol

Publicat el 3/des/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport es veu les cares amb l'Andorra aquest diumenge a les cinc de la tarda amb l'objectiu de sumar tres punts a casa. La ZEM Jaume Tubau acollirà un duel ajornat, corresponent a la sisena jornada del curs, entre dos equips que no passen pel millor moment. L'Andorra encadena quatre jornades sense conèixer el triomf mentre que el SantCu ha deixat escapar quatre punts en els dos últims partits a casa.

Després de dos empats davant Sants i Tona com a local, l'equip vermell-i-negre vol sumar tres punts de nou davant el seu públic. La irregularitat en joc i resultats ha impedit que l'equip de José Alcaraz s'instal·li a la part alta de la taula, i navega per la zona mitja de la classificació. El repte és trobar la continuïtat abans que el tren de la zona alta s'escapi.

El rival d'aquesta jornada, l'Andorra, arriba a Sant Cugat en hores baixes. Els andorrans sumen quatre jornades sense vèncer, amb dos empats i dues derrotes a més d'un descans entremig per compromís de seleccions, i no guanya des del 23 d'octubre. El conjunt es planta a la ZEM Jaume Tubau amb la necessitat de sumar tant sí com no si no vol que l'Horta, l'actual líder, se li escapi. Els andorrans són cinquens amb 21 punts amb dos partits menys. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, destaca les qualitats del rival.

José Alcaraz

És un equip molt compacte i dur. Té molta experiència i per a mi és un dels millors equips de la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit de diumenge, Alcaraz té la baixa d'Aleix. Tot plegat, en una setmana en què l'entitat ha decidit canviar el seu nom per passar a anomenar-se Sant Cugat FC. La modificació es farà oficial en el moment en què la junta que presideix Llorenç Santasusagna dugui a terme els passos burocràtics pertinents amb la Federació Catalana.