Futbol: La Penya Blaugrana celebra el seu aniversari amb el club italià La Galiera Vennetta


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat el seu 25è aniversari amb els dirigents de l'equip italià de La Galiera Vennetta. La trobada ha servit per parlar de diferents temes i celebrar conjuntament els 25 anys d'amistat amb l'entitat italiana. La propera trobada es farà a Itàlia al mes de juny.

La Penya Blaugrana ha estat de festa aquests dies ja que celebra que des de el 14 de juny del 1980 manté una molt bona relació amb l'equip italià de La Galiera Venetta.

Tots els estius des de fa 25 anys, la Penya Blaugrana i l'equip italià de la Galiera Venetta organitzen plegats uns campionats d'intercanvi a Sant Cugat i a Padova. Els joves futbolistes del Venetta venen a Sant Cugat i s'enfronten amb la Penya.

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat comenta l'intercanvi que cada any fa la Penya amb equips d'Italàlia, Croàcia, França i algun cop amb equips d'Alemanya.

Félez parla de l'intercanvi que fan cada any la Penya Blaugrana i equips de Coràcia, Itàli, Françaa i algun equip de Alemanya.


Els dirigents dels equips amics de la Penya han fet coincidir la seva arribada amb la darrera festa major, així doncs han vist una ciutat estiuenca i festiva.

Josep Maria Félez parla de la trobada amb els dirigents d'equips amics a la Penya. Les jornades i les les coses que han fet aquests dies.



La pròxima trobada amb els equips estrangers amics de la Penya serà al més de juny de l'any vinent a Itàlia,.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.