El jugador santcugatenc del Celta Josep Señé visita el campus Technigoal a les instal·lacions del Junior


  • Comparteix:

El futbolista santcugatenc Josep Señé ha visitat el campus Technigoal que té lloc a les instal·lacions del Junior fins dimecres de la setmana que ve. Actualment a les files del RC Celta de Vigo de la Lliga Santander, Señé destaca la bona trajectòria del seu equip tant en la competició de lliga com en Copa del Rei i Europa League. Señé es marca com a objectiu continuar sumant minuts amb l'equip gallec.

Amb 25 anys, Josep Señé està establert a la primera plantilla del RC Celta de Vigo. Després de passar per Sant Cugat Esport, Josep Maria Genè, Junior i Terrassa, va fer el salt al Reial Madrid C, i es va obrir les portes per a un futur professional en el futbol. Després va passar a la disciplina del Reial Oviedo, a Segona B, i tres temporades més tard va fitxar pel filial del Celta. A la següent ja va entrar a formar part del primer equip del Celta a les ordres d'Eduardo Berizzo. Señé destaca els minuts que va acumulant en la màxima categoria del futbol estatal i els objectius grupals i personals d'aquesta temporada.

Josep Señé

L'objectiu sempre és continuar millorant i jugar tots els minuts possibles. A nivell d'equip estem en una situació bona a la Copa del Rei i als setzents de final de l'Europa League. Estic content.


Els prop de 30 jugadors i jugadores que participen en el campus de futbol Technigoal han pogut preguntar al jugador santcugatenc per la seva experiència com a jugador de Primera Divisió, a més de fotografiar-se amb ell. El campus està format per jugadors de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.