El Junior s'aferra al factor camp per sumar davant el Martorell la primera victoria de l'any


  • Comparteix:

Marc Crespo, una de les pedres angulars del projecte  de Schönöfer

Marc Crespo, una de les pedres angulars del projecte de Schönöfer

El Junior enceta el 2017 amb la visita del Martorell a la setzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els blau-i-negres estrenen centenari i volen esvair els fantasmes del final de la primera volta i retornar al bon moment de forma de les set jornades invicte. El conjunt de Hans Schönöfer és quart amb 24 punts, els mateixos que el seu perseguidor, l'Espluguenc.

Després d'un amarg final abans de l'aturada nadalenca, on només van sumar un triomf de cinc possibles, els blau-i-negres encaren el nou any amb l'ambició de tenir opcions a l'ascens a final de temporada. Tanmateix, la mala dinàmica en joc i en resultats i l'excel·lent moment de forma del líder, el Can Vidalet, han complicat les aspiracions dels santcugatencs, que es troben a 16 punts del lideratge.

El rival d'aquesta jornada, el Martorell, arriba a Sant Cugat immers a la part mitja de la taula. El conjut martorellenc no ha sabut mantenir una línea de resultats regular i ara mateix és dotzè amb 17 punts. Aquesta intermitència, a més, l'està apropant amb perill a la zona complicada de la taula i necessita punts si es vol allunyar del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.