El Llagostera B aconsegueix un empat 'in extremis' davant el Sant Cugat Esport per tancar la primera volta


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport i el Llagostera B es reparteixen els punts (1-1) a la dissetena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. La igualtat ha protagonitzat el primer temps entre dos equips que no han sabut imposar el domini ni aprofitar les ocasions de gol. A la segona meitat, els vermell-i-negres han aconseguit marcar de la mà de Dídac Rodríguez, però a falta de dos minuts per al final Oscar Almendros ha fet un golàs per empatar el matx.

Les nombroses baixes han condicionat l'onze dels de José Alcaraz, que sortia amb Joseph Rubio sota pals i amb Rubén Benítez al lateral esquerre. La formació atípica, però, no ha cohibit els vermell-i-negres, que han sortit molt endollats en un primer temps d'extrema igualtat on no hi ha hagut cap dominador clar. Els dos conjunts s'han repartit les ocasions i el control de la pilota, però la imprecisió en els metres finals ha mantingut l'empat a 0.

El Llagostera ha sortit un pèl endormiscat a la segona part i els homes de José Alcaraz ho han aprofitat per imposar el seu estil i portar el partit al seu terreny. El gol s'ha resistit i no ha estat fins al minut 66 quan Didi ha marcat de penal. Els del Gironès han despertat de la seva letargia i han començat a atacar amb encert. El SantCu, per contra, ha hagut de recular metres amb l'objectiu de tancar el partit al contraatac. Finalment, Oscar Almendros ha empatat a falta de dos minuts amb un gran xut des de fora de l'àrea.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, celebra l'actitud de l'equip sobretot en el segon temps.

José Alcaraz

Estic content per l'actitud de l'equip. Em quedo amb la segona part, on ha crescut a nivell col·lectiu i ha donat la cara


La setmana que ve, els santcugatencs reben el Martinenc, el novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.