El Junior vol mantenir-se a la part alta de la taula a la segona volta de campionat


  • Comparteix:

El Junior vol fer un salt de qualitat a la classificació a la segona volta

El Junior vol fer un salt de qualitat a la classificació a la segona volta

El Junior ha finalitzat la primera volta de campionat en quarta posició al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs estan a 15 punts del líder, el Can Vidalet, i a 12 de la promoció d'ascens que tanca el segon classificat, el Bellvitge. El tècnic de l'equip, Hans Schönhofer, creu que l'equip ha de ser més regular per atrapar els dos primers classificats.

El Junior ocupa la quarta plaça amb 28 punts després de finalitzar la primera volta amb un balanç de vuit victòries, quatre empats i cinc derrotes. Els santcugatencs són el quart equip menys golejat del grup amb 23 gols encaixats i destaquen per la capacitat defensiva. Per contra, l'efectivitat de cara a porteria és l'assignatura pendent dels blau-i-negres, ja que és un conjunt que crea moltes ocasions de gol cada partit, però que no les finalitza. El tècnic de l'equip, Hans Schönhofer, lamenta la falta de punteria en els metres finals.

Hans Schönhofer

Volem estar a la part capdavantera de la taula i apropar-nos a les posicions de privilegi.


El Junior inicia aquest diumenge la segona volta de campionat al camp del tercer classificat, el Sant Joan Despí, que té un punt més que els blau-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.