El SantCu confia en la Jaume Tubau per trencar la ratxa de resultats davant el líder, l'Horta


  • Comparteix:

El SantCu va caure el cap de setmana passat davant el Mollet / Font: CF Mollet

El SantCu va caure el cap de setmana passat davant el Mollet / Font: CF Mollet

El Sant Cugat Esport rep el líder del grup 1 de Primera Catalana, l'Horta, amb l'objectiu de tallar la complicada ratxa de resultats a la competició. És una dinàmica que van ser capaços de trencar els hortencs el cap de setmana passat, quan van vèncer després de sis partits sense fer-ho i van recuperar el lideratge del grup. Fa tres partits que el SantCu no coneix la victòria i és dos punts per sobre del descens.

El Sant Cugat Esport espera recuperar sensacions contra el rival més complicat per fer-ho a hores d'ara, l'Horta de Xavi Molist. Després d'un període de baix rendiment, l'equip barceloní va tornar a trobar porteria amb facilitat el cap de setmana passat, en què va golejar el San Juan de Montcada (4-1). Els santcugatencs esperen imitar aquesta reacció, tenint en compte que amb els darrers resultats s'han apropat de forma perillosa a la zona calenta de la classificació.

Un canvi en el rumb que l'equip de José Alcaraz vol iniciar a casa, a la Jaume Tubau, davant la seva afició, conscient de la importància de mostrar-se sòlid al seu estadi. De fet, aquesta és una de les assignatures pendents dels vermell-i-negres, ja que de moment només han pogut treure tres triomfs dels 10 partits que han disputat com a locals.

Al matx de la primera volta, el SantCu va plantar cara al Feliu i Codina però va acabar perdent per la mínima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.