El Junior examina el seu complicat moment davant el penúltim, el Dinàmic Batlló


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior vol fer valer la seva teòrica superioritat davant el penúltim del grup 3 de Segona Catalana, el Dinàmic Batlló, per trencar la mala ratxa de resultats que l'ha fet baixar fins la setena posició. Els santcugatencs, que disputaran la cita aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda a domicili, fa tres partits que no vencen, mentre que els barcelonins han guanyat tres compromisos en les 19 jornades que s'han disputat fins ara.

El Junior ha topat en els dos últims enfrontaments contra Unificación Bellvitge i Sant Joan Despí, dos dels principals equips de la lliga, una condició que els blau-i-negres volien ostentar a principi de temporada. A mitjans de novembre, però, els de Hans Schönhöfer van iniciar una irregular dinàmica de resultats que els ha allunyat de manera quasi definitiva de les opcions d'ascens, tot i que encara queda pràcticament bé tota la segona volta del curs.

Des de llavors, els santcugatencs han protagonitzat jornades de bon joc i resultats de mèrit i altres, com la derrota a casa davant el Fontsanta Fatjó, en què han patit resultats en contra sorprenents. Un bon punt de partida per tornar a merèixer el paper de conjunt fort del grup 3 de Segona Catalana és aquest dissabte, davant un Dinàmic Batlló que és penúltim però que, això sí, ha tingut un inici d'any esperançador: ha assolit dues victòries en quatre partits, més que durant tot el tram de temporada de 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.