El Torneig Vicente Ferrer accentua la seva vessant internacional amb dos equips del Japó


  • Comparteix:

Cartell del torneig / Font: Sant Cugat Esport

Cartell del torneig / Font: Sant Cugat Esport

La quarta edició del Torneig Vicente Ferrer, que organitza aquest dissabte el Sant Cugat Esport entre les nou del matí i les vuit del vespre, reforçarà el seu accent internacional amb la participació de dos equips del Japó. El campionat tindrà les categories aleví, benjamí i prebenjamí, i tornarà a tenir la presència dels principals planters del futbol català, amb la participació del Barça, l'Espanyol i la Damm, entre d'altres. La recaptació del torneig anirà destinada al Campus Sant Cugat Índia d'aquest estiu.

Després de consolidar l'aposta pel talent i tornar a comptar amb alguns dels millors conjunts del panorama català de les tres edats que formen el campionat, el Sant Cugat Esport ha completat el cartell del Torneig Vicente Ferrer amb el Nozawana FC i el ASL Japan, dos conjunts japonesos que formaran part de la categoria aleví. Més enllà d'aquests conjunts i els del Barça, l'Espanyol i la Damm, set clubs més completen la nòmina del torneig: Reus, Cornellà, Igualada, Manlleu, Aqua Hotel, Nàstic de Manresa i Sitges.

El torneig es disputarà en dues seus, la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de la Guinardera. Cada edat tindrà dos grups de cinc equips, i els dos primers classificats disputaran les semifinals, mentre que la resta de conjunts jugaran finals de consolació. Les lliguetes prèvies començaran a els nou del matí i s'allargaran fins l'hora de dinar, i a partir de dos quarts de quatre de la tarda donaran el tret de sortida les eliminatòries. Tot plegat, en una nova iniciativa que servirà per col·laborar amb el Campus Sant Cugat Índia.

Pel que fa els precedents, el Barça i l'Espanyol intentaran tornar a regnar com ja ho van fer a la primera i tercera edicions de la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.