El Futbol Club Barcelona s'erigeix vencedor de l'edició més solidària del Torneig Vicente Ferrer


  • Comparteix:

El Futbol Club Barcelona es proclama campió de la 4a edició del Torneig Vicente Ferrer després d'endur-se la final de les categories prebenjamí i benjamí i quedar subcampió per darrere l'Espanyol en categoria aleví. L'edició d'enguany ha estat la més solidària i s'han recaptat prop de 4.500 euros destinats íntegrament al Campus Sant Cugat India. El Sant Cugat Esport ha participat amb nota i ha dut quatre equips a les semifinals, però els vermell-i-negres no han aconseguit passar a l'última fase.

La 4a edició del Torneig Vicente Ferrer s'ha tenyit de blaugrana després que els barcelonins arribessin a tres finals en prebenjamí, benjamí i aleví. Els més petits s'han imposat amb facilitat a la Damm amb un 4 a 0 mentre que els benjamins han golejat amb contundència el Reus per un aclaparador 7 a 0. La final dels més grans entre Barça i Espanyol s'ha decantat pel conjunt blanc-i-blau en un emocionant partit on els pericos han sabut remuntar un 1 a 0 en contra.

Pel que fa a l'organitzador del torneig, el SantCu, ha arribat a les semifinals amb quatre equips, però finalment tots han caigut a mans dels conjunts més forts del futbol català. Més enllà de l'esport, l'edició d'enguany ha estat la que més diners ha recaptat i es destinaran prop de 4.500 euros al Campus Sant Cugat India, en una jornada de festa i solidaritat amb el futbol com a protagonista.

El president del Campus Sant Cugat India, Jaume Garcia, valora la feina del club en l'any que més diners han recaptat.

Jaume Garcia

Es destina totalment pel campus de la India. Aquest any del Santcu hi anem 11 persones però en total serem 43.


El torneig també ha tingut protagonisme internacional amb la participació dels equips japonesos Nozawana FC i el ASL Japan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.