L'Andorra vol fer pagar els plats trencats a un Sant Cugat Esport que necessita el triomf


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CF Mollet

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CF Mollet

El Sant Cugat Esport visita un dels camps més complicats del grup 1 de Primera Catalana, el de l'Andorra, aquest dissabte a les quatre de la tarda. L'equip de José Alcaraz arrossega una mala dinàmica de resultats i fa sis jornades que no guanya, ratxa que l'apropa amb perill a les places de descens. Els andorrans van caure golejats la setmana passda al camp del Sant Juan de Montcada, un equip de la part baixa de la taula, i buscaran la redempció amb els vermell-i-negres.

El SantCu encara no ha trobat la recepta que el permeti agafar aire i dormir tranquil, lluny del descens. En aquest 2017 els vermell-i-negres només han guanyat un partit, el primer de l'any contra la Fundación Hermes, i des d'aleshores acumulen un parcial de quatre empats i dues derrotes. Ara bé, el poc encert dels seus perseguidors, que encadenen dinàmiques similars a la santcugatenca, ha permès que els d'Alcaraz evitessin les places perilloses de la taula.

L'Andorra, un dels tirans del grup 1, rep el Sant Cugat Esport amb l'objectiu de recuperar l'orgull i no deixar escapar els seus competidors, l'Horta i el Llagostera B. Els andorrans van signar una de les sorpreses de la passada jornada després de caure amb golejada al camp del Sant Juan de Montcada i ara amenacen l'equip vermell-i-negre, a qui vol fer pagar els plats trencats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.