Un Junior que ha d'evitar els dubtes rep l'Atlètic Vilafranca amb la permanència a l'horitzó


  • Comparteix:

Arnau Rion, en una imatge d'arxiu / Font: Xavi Riera

Arnau Rion, en una imatge d'arxiu / Font: Xavi Riera

El Junior rep la visita d'un rival directe, l'Atlètic Vilafranca, a la vint-i-tresena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip blau-i-negre ha caigut de manera gradual a la taula i s'apropa amb perill al descens després d'una ratxa fluixa de resultats, en què ha perdut quatre dels últims cinc partits. Els de Schönhöfer volen fer-se forts a casa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda per superar l'equip vilafranquí, que és a només un punt.

Lluny queda aquell Junior que lluitava per l'ascens i mirava de tu a tu als equips de la part alta de la taula. Els blau-i-negres fa temps que van perdre la tercera plaça i mica en mica han anat reculant posicions fins a trobar-se en zona de ningú. L'alta competència a la part mitja de la taula, on el sisè i el novè estan empatats a 31 punts, complica la situació i fa que el triomf sigui més necessari.

El rival d'aquesta jornada es planta a Sant Cugat en un estat similar al del Junior. Els vilafranquins són només un punt per darrera dels blau-i-negres i l'ombra del descens motiva els visitants a sumar els tres punts. El duel de la primera volta, però, es va decantar a favor dels de Schönöfer per 0 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.