El Junior medeix el seu ofici davant un Moja que lluita per somiar amb la salvació


  • Comparteix:

Imatge del partit de la setmana passada

Imatge del partit de la setmana passada

El Junior espera oblidar el partit de la setmana passada i fer valer aquest dissabte a les cinc la seva teòrica superioritat davant el penúltim classificat del grup 3 de Segona Catalana, el Moja. Els de Hans Schönhöfer són setens i a l'anterior jornada van caure a casa davant el cuer, el Ciudad Cooperativa, i quan falten 10 partits per al final de la temporada poden prendre mal si mantenen aquest irregular rendiment. Els penedesencs, penúltims, remen per no sentenciar el seu descens.

Ho va dir l'entrenador del Junior al final del partit del cap de setmana passat: si no hi ha un canvi de rumb, l'equip pot arribar al final del curs amb més patiment del previst. En el tram d'exercici corresponent al 2016, els blau-i-negres van guanyar set partits, en van perdre cinc i en van empatar tres. En el que portem de 2017 ja n'ha perdut els mateixos, per només tres triomfs i una igualada. Són uns números que no només els han allunyat de dalt, sinó que també els han apropat més de l'esperat a baix.

Les places de descens fa jornades que són més a prop que les d'ascens, i el més preocupant és que els blau-i-negres no aconsegueixen mantenir una regularitat en el joc i rendiment. Ara bé, tot això pot començar a canviar aquest dissabte davant un conjunt que es va quedant setmana a setmana sense arguments per assolir la permanència. El Moja és penúltim i encadena sis partits perdent, i té en les dues següents jornades dues cites clau per a les seves opcions: rep el Junior i torna a jugar a casa davant el cuer, el Ciudad Cooperativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.