El SantCu vol superar el Lloret i seguir en bona dinàmica per allunyar-se del descens


  • Comparteix:

El SantCu vol repetir victòria com a local després de superar l'Avià fa 15 dies a la ZEM Jaume Tubau

El SantCu vol repetir victòria com a local després de superar l'Avià fa 15 dies a la ZEM Jaume Tubau

El Sant Cugat Esport rep el Lloret aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la jornada vint-i-sis del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres són onzens, a un sol punt de l'ascens, però amb bona dinàmica després d'una victòria i un empat a les dues últimes jornades. El Lloret arriba en bona forma després de cinc jornades sense perdre i a nou punts del líder, l'Andorra. El partit es podrà veure al programa 'Futbol en Joc' a través de les televisions de proximitat, de La Xarxa Televisions, al canal 159 de Movistar+, i en streaming a Cugat.cat.

El Sant Cugat Esport i el Lloret s'enfronten amb objectius ben diferents a la ZEM Jaume Tubau. Els locals han de guanyar per allunyar-se del descens i seguir amb la bona dinàmica de resultats de les últimes jornades. Els santcugatencs han d'assegurar els partits com a locals per evitar patiments a final de temporada. La contundent victòria davant l'Avià i l'empat al camp del Girona B han suposat una injecció de moral per als vermell-i-negres. El Lloret arriba a Sant Cugat en una línia ascendent de resultats, cinc jornades sense perdre i convertint-se en el segon equip menys golejat del grup amb 25 gols encaixats, només superat pel líder, l'Andorra amb 24. El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, lloa l'equilibri ofensiu i defensiu dels lloretencs.

Jose Alcaraz

El Lloret és un rival rocós que destaca per la capacitat defensiva.


En el partit de la primera volta, el Lloret es va imposar (2-1) a l'equip santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.