Un Junior pencaire supera el San Mauro i suma la segona victòria consecutiva

El Junior guanya el San Mauro (2-1) a la jornada 26 del grup 3 de Segona Catalana de futbol per sumar el segon triomf consecutiu. Els blau-i-negres han estat molt resolutius en el primer temps amb dues dianes matineres que els han permès marxar al descans amb avantatge. La segona meitat ha estat sota el domini del San Mauro, que ha jugat amb superioritat numèrica per l'expulsió de Kelian Piera al minut 70, però els de Schönhöfer han sabut patir per endur-se els tres punts.

El bon inici del Junior ha quedat palès amb un gol matiner de David Bartumeus, que ha pentinat una bona centrada de Nacho Moretones per fer l'1-0. Els blau-i-negres han cedit la pilota al San Mauro, molt còmodes amb la pressió, i Arnau Rion ha caçat una mala passada del porter Yannick Viles per fer el segon al minut 12.

L'empenta del Junior ha seguit fins ben entrat l'equador del primer temps però després el San Mauro ha millorat per establir l'equilibri. El resultat s'ha mantingut fins al descans per culpa del poc encert en atac dels dos conjunts. El primer a avisar a la represa ha estat el Junior però Xavi Mayol no ha estat capaç de transformar l'acció que sentenciava el partit. Els blau-i-negres s'han aigualit per culpa del despertar visitant.

El San Mauro ha posat setge a la porteria de Nando Salas i Marc Lavilla ha retallat distàncies al minut 50. La tònica s'ha mantingut fins al minut 70, quan la situació del Junior s'ha agreujat amb l'expulsió de Kelian Piera. Amb un home menys i un San Mauro dominador, el Junior s'ha posat el mallot de treball i s'ha bolcat en tasques defensives. La bona feina de Salas i l'encert dels defensors ha estat suficient per aturar la iniciativa visitant i sumar el segon triomf consecutiu.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, es mostra satisfet amb el resultat però sobretot valora l'esforç i el treball de l'equip.

Hans Schönhöfer

Em quedo amb l'actitud de l'equip. Han estat solidaris i la victòria és merescuda

Diumenge que ve, els santcugatencs visiten l'Olímpic Can Fatjó, el tretzè classificat.