El Sant Cugat Esport certifica el bon moment de forma amb un sòlid triomf davant el Lloret


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport es desfà amb solvència (3-1) del Lloret a la jornada 26 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han signat un partit molt complet per sumar la tercera jornada sense perdre i agafar aire de cara a la permanència. El davanter brasiler Wilker ha forçat el primer gol en pròpia porta del Lloret i ha estat l'autor dels altres dos. L'equip de Jose Alcaraz es col·loca en desena posició, tres punts per sobre del descens.

El SantCu ha sortit molt endollat des de l'inici, conscient que ha de tirar endavant els duels a casa si vol fugir de la zona perillosa de la taula. Els vermell-i-negres han dut la iniciativa ofensiva per davant d'un Lloret incòmode que ho provava sense nord ni encer, des de la verticalitat. L'equip local, més combinatiu que en altres ocasions, ha estat el primer a avisar gràcies a un treballador Wilker. Gràcies al brasiler ha arribat el primer gol del partit, en una jugada de fortuna en què el defensa del Lloret Juan Pablo Galarza s'ha acabat marcant en pròpia porteria.

La resposta lloretenca ha arribat cinc minuts més tard des del punt de penal. L'àrbitre ha concedit la pena màxima als visitants i Xavier Aparicio l'ha transformat per empatar el partit. La igualada s'ha mantingut fins a la represa, quan de nou Wilker, en una acció d'empenta i ofici, ha marcat per avançar els locals. El SantCu ha estat molt superior en els primers compassos del segon temps i només quatre minuts més tard Wilker ha sentenciat amb el tercer en un contraatac.

Tot i disposar de temps suficient per capgirar el marcador, el Lloret s'ha desinflat i li ha costat tornar a entrar al partit. Els homes de Jose Alcaraz han baixat una marxa i el partit s'ha trencat amb un intercanvi de cops. Tots dos conjunts han tingut ocasions per marcar però el marcador no s'ha mogut. El tècnic santcugatenc, Jose Alcaraz, valora la línia de treball de l'equip.

Jose Alcaraz

La línia és bona. Vam jugar bé a Andorra i a casa davant l'Avià. L'equip interpreta molt bé el nou estil de joc


La setmana que ve el SantCu visita el Masnou, el penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.