El SantCu necessita un triomf davant la Fundación Hermes per seguir lluitant per la permanència


  • Comparteix:

El SantCu necessita vèncer

El SantCu necessita vèncer

El Sant Cugat Esport se cita aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau davant la Fundación Privada Hermes amb la necessitat de sumar tres punts que el permetin seguir lluitant per la permanència. A falta de dues jornades per al final de la temporada, els santcugatencs ocupen la catorzena plaça, de possible descens, i han de trencar amb la mala dinàmica i fer un ple de victòries per mantenir vives les opcions de seguir la temporada que ve al grup 1 de Primera Catalana de futbol.

La mala dinàmica de resultats ha agreujat la situació del SantCu, que acumula un parcial de tres derrotes i tres empats en les darreres sis jornades. Els homes de Jose Alcaraz no es poden permetre més relliscades i han de sumar peti qui peti els sis punts que falten en joc per escalar el màxim de posicions possibles a la taula. El conjunt vermell-i-negre és a la corda fluixa i tot el que no sigui guanyar aquest cap de setmana pot significar complicar-se la categoria en funció dels resultats dels seus competidors.

La Fundación Privada Hermes ja és, pràcticament, equip de Segona Catalana. Els hospitalencs són cuers amb 28 punts, un escenari massa negre per certificar la salvació tenint en compte que només una carambola de resultats els permetria ocupar la plaça del SantCu, la de possible descens, en funció de les places que faltin per Primera Catalana. Si bé les matemàtiques encara mantenen una petita escletxa de llum per als interessos visitants, el rival del SantCu té molt poques opcions de certificar la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.