El femení del Sant Cugat Esport té un repte d'alçada a Copa Catalunya davant el totpoderós Seagull


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Sant Cugat Esport s'encomana a la ZEM Jaume Tubau aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda per afrontar un duel d'alçada davant el Seagull a la tercera fase de Copa Catalunya. Les vermell-i-negres reben l'amenaçadora visita d'un equip que està disputant la fase d'ascens a la Primera Divisió Nacional, la màxima categoria del futbol femení estatal. De totes maneres, les de Badalona han caigut en els dos primers enfrontaments per l'ascens i s'espera que arribin a Sant Cugat amb tota l'artilleria.

El SantCu segueix recollint els fruits d'una gran temporada després de quedar campiones del grup 1 de Primera Divisió i certificar l'ascens a Preferent. L'equip de Tono Cadevall és a la tercera fase de Copa Catalunya i té la primera prova de foc per seguir fent mèrits en el campionat davant un rival amb un potencial major que les santcugatenques. Ara bé, l'equip vermell-i-negre encara el partit com un repte majúscul i vol aprofitar la condició de locals per sorprendre el Seagull.

L'equip de Badalona arriba a la cita tocat per la desfeta a la fase d'ascens. Les badalonines han perdut els dos primers encreuaments i ho tenen complicat per materialitzar l'ascens, el que suposaria la segona temporada consecutiva que se'ls hi escapa. Aquest fet convida a pensar que el Seagull es plantarà a Sant Cugat amb tot l'arsenal llest per superar el SantCu i seguir avançant en Copa Catalunya.

El tècnic santcugatenc, Tono Cadevall, assegura que el partit és un repte i l'objectiu passa per competir.

Tono Cadevall

Ho veiem com un repte, més que un premi. L'objectiu és competir, poder plantar cara.


Cadevall té la baixa sensible d'Elisabet Romero que es va lesionar la setmana passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.