El Barça es proclama campió de l'11a edició del Torneig Jaume Tubau aleví després de golejar el Junior


  • Comparteix:

El Barça s'erigeix campió de l'11è Torneig Jaume Tubau de futbol aleví després de superar amb contundència (11-0) el Junior a la final del campionat. Els blaugranes han estat els clars dominadors de la competició i no han perdut cap partit. L'equip blau-i-negre ha quedat segon a la fase de grups i ha superat la Damm a les semifinals, però no ha pogut amb el potencial del campió. El torneig ha reunit vuit equips i prop de 100 participants.

Fins a onze dianes ha marcat el Barça a la final davant el Junior per endur-se el títol de campió de l'11a edició del Torneig Jaume Tubau. Els blaugranes, triomfadors indiscutibles després de passar per damunt de tots els rivals amb què s'ha creuat, han accedit a la final amb una altra golejada davant el Racing Sarrià per 7 a 0. El Junior, de la seva banda, ha suat a semifinals davant la Damm però ha superat els de Barcelona per un ajustat 1 a 2.

Més enllà dels quatre semifinalistes el Torneig també ha tingut la presència del Cornellà, el Llagostera, el Vilassar de Mar i el Vilafranca del Penedès. Amb motiu de la celebració del centenari del Junior, s'ha volgut fer un quadre més competitiu que altres anys i l'objectiu del club és incorporar equips de més nivell de cara a pròximes edicions.

El torneig ha finalitzat amb l'entrega de premis on, més enllà dels vencedors, s'han reconegut altres valors com la participació i el joc net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.