David López, testimoni de luxe de la cloenda de temporada del XEF Sant Cugat


  • Comparteix:

El futbolista santcugatenc David López ha estat el testimoni de luxe de la cloenda de temporada de la Xarxa d'Escoles de Futbol (XEF) de l'Espanyol Sant Cugat, que organitza la Penya Pericos. El jugador del primer equip blanc-i-blau ha contestat les preguntes dels joves membres de la XEF, ha signat pòsters i samarretes i ha repartit els guardons commemoratius de final de temporada. L'escola de Sant Cugat reuneix uns 90 nens i nenes d'entre quatre i 13 anys.

Després de les sessions d'entrenament habituals, els joves esportistes s'han reunit amb David López, a qui han reptat amb preguntes respecte el seu futur, els objectius de l'equip i el perquè de la seva marxa al Nàpols ara fa tres anys. López, acompanyat pel president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, s'ha fet una foto de família amb tots els membres de l'entitat i ha repartit els premis de final de curs.

Després ha signat pòsters i samarretes i s'ha fet fotos amb els més petits. El jugador ha assegurat que l'escola reuneix de manera 'perfecta' dos dels elements que més el caracteritzen, l'Espanyol i Sant Cugat, i ha esperonat els joves futbolistes de la ciutat a formar part de la XEF.

David López

La barreja perfecta. No em costa res perdre un moment de les meves vacances per donar un cop de mà. Estic encantat de veure que hi ha cada vegada més pericos.


La XEF Sant Cugat va començar a funcionar el 2009 i des de llavors ha crescut fins assolir els 88 jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.